Hoppa till sidans innehåll

Tack till alla funktionärer

19 MAJ 2019 22:04
  • Skapad: 19 MAJ 2019 22:04

Tack till alla er som gjorde Sprint DM 2019 till en succé!!


Då har klubben för första gången i sin 70-åriga historia arrangerat en Sprinttävling. När det ändå skall vara för första gången, tog vi på oss den största utmaningen man kan tänka sig, nämligen att arrangera två tävlingar samma dag, Sprint DM individuellt och Sprint DM stafett.

Över 600 löpare (inkl Knatteknatet) i den individuella tävlingen och 155 lag i stafetten fick pröva sin förmåga på kluriga banor av Filip Sjöfors. Banorna fick mycket positiva kommentarer av deltagarna.

Vi hade ett perfekt TC på Torget i Älmhult och alla funktionerna fungerade helt perfekt, allt från vägavspärrningar, sekretariat, servering, resultat, sjukvård, speaker, start, mål, karta, växlingsplank till parkering på andra sidan järnvägen.

Vi hade över hundra funktionärer igång under tävlingsdagen och det var härligt att se med vilken entusiasm alla tog sig an sin uppgift.

Vi fick ännu en gång bekräftat att OK Älme har en arrangörsförmåga av världsklass. En dubbeltävling i centrala Älmhult utan en enda incident är helt fantastiskt!

Det är inte ofta man får skriftliga positiva kommentarer, men idag söndag 19 maj har jag fått två mail som jag vill dela med mig av:
Hej!
Måste bara tacka för en toppendag i Älmhult! Kluriga och mycket roliga banor (det hörde jag många säga), trevlig tävlingsplats, marka och sen hade ni gjort det där lilla extra kring arrangemanget som gjorde att det verkligen kändes värt att åka 2 h för en heldag i Älmhult.

Hej!
Jag vill bara berömma banläggaren för ett suveränt jobb. Så här ska utmaningarna vara när man springer sprint tycker jag. Bommar man bort sej har man sprungit för fort och inte ägnat kartan tillräcklig tid. Det finns säkert dom som anser att banorna var för svåra med tanke på antalet diskade lag, men jag instämmer INTE i den kritiken. Själv åkte jag hem med en silvermedalj, mycket tack vare att vissa lag inte gjort sin hemläxa.
BRA arrangemang!


Avslutningsvis vill jag tacka alla funktionärer för ett fantastiskt arbete med tävlingen!!
Håkan Persson
Nöjd tävlingsledare

Skribent: Arvid Käll
Epost: This is a mailto link

Ullmaxbanner

--------------------------------

Har du bidrag till hemsidan?

Skicka dom till This is a mailto link

--------------------------------------

 

OK Älmes larmlista
kan du hitta här!
LARMLISTA 2017
TELEFONLISTA

Postadress:
OK Älme - Orientering
G Liljequist, Gabriel Jönssonsgatan 1 A Lgh 1402
21149 Malmö

Kontakt:
Tel: 047610903
Fax: 047610903
E-post: This is a mailto link