Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo kring OK Älmes tävling i Torsholma 10 maj

18 MAR 2020 19:16
  • Skapad: 18 MAR 2020 19:16

Som alla påverkar pågående  Covid-19( Corona) epidemi inte bara vårt dagliga liv utan också orienteringssäsongen . SOFT har gett restriktioner kring arrangemangens storlek  och i dagsläget( 18/3) är i stort sett alla tävlingar i landet fram till 26 april inställda.

Vid möte i tävlingstekniska kommittén igår kväll bestämdes enhälligt att om inga positiva förändringar sker inom några veckor och senast 12 april  kommer OK Älme inte att genomföra tävlingen utan skjuta på arrangemanget till 9  maj 2021 . Vi ligger annars väl i planeringen och har förmåga att på kort varsel arrangera.
Nya kartan är klar och alla banor är lagda och kontrollappar sitter ute i skogen. Vi bevakar den fortsatta utvecklingen av Coronaviruset och slutgiltigt besked kommer att anslås här på hemsidan.

I övrigt om vi blickar framåt på arrangemangsidan i år planerar klubben att arrangera en deltävling i Smålands MTB cup lördag 19 september ( bestämt och ligger på Eventor)med start och mål från Klubbstugan samt ser över om det finns möjligheter att arrangera  en Sprint-ol  lördag 14 november.

 

 

/Staffan Käll, tävlingsledare

Skribent: Arvid Käll
E-post: This is a mailto link

Ullmaxbanner

--------------------------------

 

--------------------------------

Har du bidrag till hemsidan?

Skicka dom till This is a mailto link

--------------------------------------

Postadress:
OK Älme - Orientering
Lars Persson, Råstensgatan 12
34338 Älmhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link