Hoppa till sidans innehåll

OK Älme bjuder in till extra zon-träning söndagen den 11/4

05 APR 2021 08:29
  • Uppdaterad: 05 APR 2021 08:29

Eftersom alla tävlingar i april är inställda pga av covid-19 så erbjuds medlemmar i FK Finn, Markaryds FK och OK Älme att springa tre extra zon-träningar de kommande helgerna. Först ut att arrangera är OK Älme som hälsar deltagare välkomna till Kölaboda, som ligger ca 10 km väster om Älmhult. Vägvisning till samlingsplatsen från väg 120.

Det kommer att finnas fyra banor som passar allt från nybörjare till avancerade orienterare. Var och en som vill springa skriver själv ut sin bana via eventor, sök på när- och klubbtävlingar så hittar ni samtliga banor samt övrig info och kontaktuppgifter.

Vi försöker arrangera så covid-säkert som möjligt och därför kommer det inte att finnas någon arrangör på plats, inte heller någon sportident erbjuds. För de som vill jämföra sin tid med andra löpare så kommer samtliga banor att läggas upp i Livelox.

Kontrollerna sitter ute i skogen mellan 10.00-16.00 och man väljer själv när man vill starta. Om det mot förmodan skulle uppstå folksamlingar vid start- målplatsen så se till att hålla avstånd.

Välkomna/Filip Sjöfors

Länk till Eventor

Skribent: Jon Lindskog
E-post: This is a mailto link

Ullmaxbanner

--------------------------------

 

--------------------------------

Har du bidrag till hemsidan?

Skicka dom till This is a mailto link

--------------------------------------

Postadress:
OK Älme - Orientering
Lars Persson, Råstensgatan 12
34338 Älmhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link