Hoppa till sidans innehåll

SK Graal bjuder in till 3 tillfällen med terränglöpningar

14 JUN 2022 10:51
  • Skapad: 14 JUN 2022 10:51

Träning med nummerlapp och tidtagning
Sk Graal bjuder vi in till några tillfällen med träningstävlingar. Under 3 tillfällen i sommar bjuder vi in dem som vill att med nummerlapp och tidtagningschip på bröstet springa en snitslad bana gemensamt i valfritt tempo. Ett utmärkt sett att vässa formen inför året stora höjdpunkt, FESTIVALLOPPET den 27/8.


Ny distans och ny bana vid varje tillfälle. Underlaget varierar från stiglöpning till löpning på grus, asfalt och i motionsspår.
Detta är en träning med tävlingsinslag. Vilket innebär att det inte kommer finnas funktionärer ut med banan. Att du som deltagare får ta med eget vatten om så önskas och ta det lite extra försiktig vid eventuella vägkorsningar mm. Alla deltagare kommer springa i samma klass oavsett ålder och kön.


Anmälan: Swisha 50 kr (per tillfälle) till 0708856184 (Jonas Almarsson) ange datum för vilket eller vilka tillfällen du vill springa samt klubbtillhörighet. Anmälan stänger 24 h innan start Efteranmälan på plats är möjlig för 75kr.
Plats: Strömsnäsbadet, Graal stugan, Klintbadet
Tid: Gemensam start 18.00 varje gång
22/6 Ca 5 km ( 2 varv malmbanan. Start vid Strömsnäsbadet)
13/7 Ca 7,2 km ( 3 varv elljusspåret, start vi Graal stugan)
17/8 Ca 10 km  ( 2 var Kvarnaholmsrundan, Start vid klintbadet) Datum och distans:
Priser:  Den 17/8 lottas priser ut till dem som genomför något/några av dessa tillfällen. Varje deltagare får en lott per tillfälle hen deltar. Dvs ju fler gånger du delar desto större vinstchans. Vi räknar med att 50% av anmälningsavgiften ska gå tillbaka i form av vinster.
Resultat: Tabell över resultat och vinnare av lottade priser redovisas på Sk Graals hemsida (www.skgraal.se) och Sk Graals officiella Facebook sida.

Skribent: Arvid Käll
E-post: This is a mailto link

Ullmaxbanner

--------------------------------

 

--------------------------------

Har du bidrag till hemsidan?

Skicka dom till This is a mailto link

--------------------------------------

Postadress:
OK Älme - Orientering
Lars Persson, Råstensgatan 12
34338 Älmhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link